Latin Style Duossa tanssijat tanssivat yhdessä oman parinsa kanssa samoja liikkeitä mahdollisimman yhtäaikaisesti ja yhdenmukaisesti synkronissa. Lajeina keväällä ovat cha cha ja rumba, joissa käytetään vakioitujen latinalais-amerikkalaisten tanssien kuvioita. Koreografiat rakennetaan kevään aikana. Parin suhteen ei ole rajoituksia eli osallistua voi myös nais- tai miesparein. Tunti sopii perusaskeleet hallitseville. Huom! ilmoittautumiset pareittain.

Ohjaaja: Pasi Tapio (040 7221491)
Olen Pasi ja aloitin oman tanssiuran vuonna 1989. Tämän jälkeen olen siirtyi opetushommiin kilpa-, lava- ja latinalaistanssien pariin. Nyt on ohjausta takana kaiken kaikkiaan 25 vuotta lasten, junioreiden, nuorison, aikuisten ja senioreiden parissa niin yksityis- kuin ryhmätuntien muodossa. Opetuksen lisäksi teen myös kilpatanssin tuomarin ja juryn tehtäviä. Olen suorittanut tanssinopettajien ammattilaistutkinnon kiitettävällä arvosanalla vuonna 2007.

Tätä ennen olen käynyt kaikki Suomen tanssiurheiluliiton valmentajakoulutukset A-valmentajaksi asti. Olen opiskellut amatööri- ja ammattilaisuran aikana mm. Suomen, Hollannin ja Englannin huippuopettajien johdolla.