Keväällä on kaksi eri Latino Show ryhmää. I ryhmässä koreografia on hieman helpompi ja perehdytään samalla tanssin perustekniikan harjoitteluun. II ryhmässä vaaditaan kilpatanssille lajinomaisen liikekielen ja tekniikan tuntemusta/osaamista. Tiistaina 12.1. molempien ryhmien yhteisharjoitukset klo 18.00 - 19.00, jossa tarkempi ryhmään jako koetanssin mukaisesti. Koetanssina cha cha ja koreografia tanssitaan ryhmänä - ei soolonäyttöjä.

I ryhmän koreografia rakentuu cha chan ympärille keväällä -21. II ryhmän koreografia ja tanssilaji varmistetaan myöhemmin.

Ohjaaja: Pasi Tapio (040 7221491)

Olen Pasi ja aloitin oman tanssiuran vuonna 1989. Tämän jälkeen olen siirtyi opetushommiin kilpa-, lava- ja latinalaistanssien pariin. Nyt on ohjausta takana kaiken kaikkiaan 25 vuotta lasten, junioreiden, nuorison, aikuisten ja senioreiden parissa niin yksityis- kuin ryhmätuntien muodossa. Opetuksen lisäksi teen myös kilpatanssin tuomarin ja juryn tehtäviä.

Olen suorittanut tanssinopettajien ammattilaistutkinnon kiitettävällä arvosanalla vuonna 2007. Tätä ennen olen käynyt kaikki Suomen tanssiurheiluliiton valmentajakoulutukset A-valmentajaksi asti. Olen opiskellut amatööri- ja ammattilaisuran aikana mm. Suomen, Hollannin ja Englannin huippuopettajien johdolla.