Latino Show aikuiset


Latino Show-tunneilla tehdään ryhmäkoreografioita eri Latinalais-Amerikkalaisiin tansseihin, kuten cha cha, salsa, mambo, samba ja paso doble. Kevätkauden tanssina on Paso Doble. Koreografiat rakennetaan ryhmän taitotason mukaisesti ja tavoitteena on luoda esityksiä yleisölle. Latino Show tarjoaa jatkossa myös mahdollisuuden osallistua kilpailuihin eri ryhmäkokoonpanoilla. Tunneilla et tarvitse paria. Aiempi tanssitausta muista lajeista ja/tai perusaskelten hallinta joistakin latinalaistansseista on suotavaa. Kevään tunneilla rakennetaan uusi koreografia, joten uudet harrastajat pääsevät helposti mukaan.

Naisilla latinalaistansseihin tarkoitetut korkokengät, miehillä lattarikengät. Esiintymisasusta keskustelua ensimmäisten tuntien yhteydessä. Jokainen osallistuja maksaa omat varusteet esiintymisten osalta.

Sali: Repo
Ohjaaja: Pasi Tapio (pasi.tapio@pp.inet.fi, 040 7221491)


Olen Pasi ja aloitin oman tanssiuran vuonna 1989. Tämän jälkeen olen siirtyi opetushommiin kilpa-, lava- ja latinalaistanssien pariin. Nyt on ohjausta takana kaiken kaikkiaan 25 vuotta lasten, junioreiden, nuorison, aikuisten ja senioreiden parissa niin yksityis- kuin ryhmätuntien muodossa. Opetuksen lisäksi teen myös kilpatanssin tuomarin ja juryn tehtäviä.

Olen suorittanut tanssinopettajien ammattilaistutkinnon kiitettävällä arvosanalla vuonna 2007. Tätä ennen olen käynyt kaikki Suomen tanssiurheiluliiton valmentajakoulutukset A-valmentajaksi asti. Olen opiskellut amatööri- ja ammattilaisuran aikana mm. Suomen, Hollannin ja Englannin huippuopettajien johdolla.