Perehdytään latinalaistanssien tekniikkaan samban, cha chan, paso doble, jiven ja rumban kautta. Käydään läpi jalkatekniikkaa sekä lantion, nilkkojen, käsien, ym. käyttöä. Tunnilla suositeltavaa käyttää latinalaistanssiin tarkoitettuja kenkiä tai esim. tossuja. Sneakerit eivät ole tälle tunnille paras vaihtoehto kenkinä. Jokainen tunti on oma kokonaisuus. Harjoittelu on yksinharjoittelua, joten et tarvitse paria.

Tunti soveltuu baila, latino show, paritanssi, kilpatanssi, yms. lajien harrastajille.

Aihealueet keväällä:

11.1. vartalo ja lantio
18.1. nilkat ja polvet
25.1. kädet

Varusteet: Mukavan rennot vaatteet ja kengät
Ohjaaja: Pasi Tapio (040 7221491)
Olen Pasi ja aloitin oman tanssiuran vuonna 1989. Tämän jälkeen olen siirtyi opetushommiin kilpa-, lava- ja latinalaistanssien pariin. Nyt on ohjausta takana kaiken kaikkiaan 25 vuotta lasten, junioreiden, nuorison, aikuisten ja senioreiden parissa niin yksityis- kuin ryhmätuntien muodossa. Opetuksen lisäksi teen myös kilpatanssin tuomarin ja juryn tehtäviä. Olen suorittanut tanssinopettajien ammattilaistutkinnon kiitettävällä arvosanalla vuonna 2007.

Tätä ennen olen käynyt kaikki Suomen tanssiurheiluliiton valmentajakoulutukset A-valmentajaksi asti. Olen opiskellut amatööri- ja ammattilaisuran aikana mm. Suomen, Hollannin ja Englannin huippuopettajien johdolla.