Musameno 3-4v. ja 5-6v.

Musameno on monipuolinen tunti, jonka tarkoituksena on johdattaa pieniä lapsia pikkuhiljaa tanssin maailmaan. Tuntiin sisältyy monenlaista musiikkiliikuntaa, perusliikuntataitojen - kuten koordinaatiokyvyn - kehitystä sekä harjoittelua ja usein johonkin tarinaan perustuvia tanssillisia leikkejä. Musameno-tunnilla tärkeintä on se, että lapsilla on hauskaa oppiessaan uutta.

Vanhemmat voivat katsella tunnin kulkua salin ulkopuolella, ikkunasta.

Paikka: Pikkukettu
Ohjaaja:  Joni Viinamäki (jviinama@ulapland.fi, 0442393809)


 

Olen alunperin junantuoma Etelä-Pohjanmaalta mutta vähitellen rovaniemeläistynyt opiskelija ja pienen lapsen isä. Tanssiharrastus on kulkenut elämän varrella tavalla tai toisella koko ajan, välillä enemmän ja välillä vähemmän ohjatusti. Eri tanssin saralla lajeja on tullut kokeiltua tanhuista, show- ja paritansseja sekä tietenkin breakdancea ja street-tyylejä. Olen nuorempana ohjannut alle 6-vuotiaiden voimisteluryhmiä, vetänyt tanssiworkshoppeja sekä ollut erilaisissa voimisteluun ja tanssiin liittyvissä toimissa.

Omilla tunneillani pidän eniten tunteen ja ilmaisun painottamisesta. Pilkuntarkka tekniikka ei ole tärkeintä, vaan se että oppii uutta ja pitää hauskaa.