Soolosalsa alkeet

Neljän kerran salsan alkeiskurssi, jossa lähdetään liikkeelle aivan alkeista, eli salsan perusaskeleesta ja 123 -rytmistä ja tältä pohjalta tanssitaan helppoja koreografioita. Aiempaa salsa-osaamista et tarvitse, ja toisaalta tässä hyvä tilaisuus virittää vanhoja taitoja, suositeltavaa myös parisalsaa aloitteleville.


Soolosalsa jatkotaso

Jatkotason tunti, jossa salsa-askelien lomaan sekoitetaan elementtejä muista kuubalaisista tansseista ja rytmeistä, mikä on kuubalaiselle salsalle ominaista. Tältä pohjalta harjoitellaan liikekieltä ja tanssitaan lyhyitä koreografioita, jotka vaihtuvat kerrasta toiseen. Opettajana kuubalainen ammattitanssija ja -muusikko Geordanis Figuerola (helmikuussa tuuraa Eeva-Maija Mylläri-Figuerola) 


Sali: Pikkukettu
Ohjaaja: Yoyo ja apuohjajana Eeva-Maija Mylläri (Tiedustelut: 050 3703 936)


Geordanis, "Yoyo", on kuubalainen ammattitanssija ja -muusikko. Hän on kotoisin Santiagosta, sonin (salsan "esiäidin") syntysijoilta. Hän taitaa kuubalaisia tansseja laajalti afro-kuubalaisesta folkloresta nykypäivän populaaritansseihin, kuten reggaetoniin, ja sydäntä lähinnä on rumba (salsan esiäiti sekin). Hän on tanssinut useissa ammattiryhmissä, kuten Rumberos de Cuba ja Siete potencias. Hän haluaa välittää oppilailleen paitsi tanssin tekniikkaa, ennenkaikkea riemua ja musiikin tulkintaa. "Relajar el cuerpo!"


Eeva-Maija löysi tiensä tanssin pariin telinevoimistelun kautta teini-ikäisenä. Hän on tanssinut eri lajeja klassisesta baletista hiphopiin, enimmäkseen jazz- ja nykytansseja. Salsaan ja sitä kautta afro-kuubalaisten tanssien maailmaan hän hurahti reilu vuosikymmen sitten. Hän on opiskellut näitä tansseja intensiivisesti suomalaisen sekä kuubalaisten opettajien johdolla, Tampereella ja Kuubassa.