Street juniorit jatko (alle 16v.)

Street junioreiden oma edistyneet-tason tunti alkaa ensimmäistä kertaa kevätkaudella 2020! Edistyneet-tason tunnit tarjoavat tavoitteellisempaa ja haastavampaa harjoittelua motivoituneille ja katutanssilajeja aiemmin harrastaneille tanssijoille. Edistyneiden tunneilla keskitytään kunnon kohottamiseen, katutanssitekniikan hallitsemiseen, musikaalisuuden ja rytmin oppimiseen sekä koreografia osuuksien monipuoliseen harjoitteluun. Edistyneiden tunnit opettavat junioritanssijoille katutanssikulttuuria laajemmin ja kisamaailmaan liittyviä edellytyksiä ja periaatteita. Tunneilla myös pohditaan ja harjoitellaan yhdessä toimivaa ryhmädynamiikkaa  toisiamme kunnioittaen. Pääpaino tunneilla on aina terveellisessä liikkumisessa turvallisessa ympäristössä musiikista ja liikkeen voimasta nauttien. Tavoitteellisuudesta huolimatta tunneilla hauskanpito on aina etusijalla!

 Kevätkauden 2020 juniorit edistyneet tunneille voivat osallistua kaikki alle 17-vuotiaat. Ikäraja ei ole ehdoton, sillä etenkin edistyneet tunneilla taitotaso merkitsee ikää enemmän.

 Kevätkaudella 2020 juniorit edistyneet ryhmällä on mahdollisuus tanssijoiden ja ohjaajan niin halutessaan osallistua MOVES2020 Rovaniemen aluetapahtumaan 21.03.2020. Aluetapahtumassa katselmuksen raati valitsee edustajat valtakunnalliseen SottiisiMoves2020-festivaaliin Tampereelle 12.06.2020-14.06.2020. Katselmuksessa saa raadilta kirjallisen palautteen. Ilmoittautuminen 21.02.2020 mennessä! Osallistuminen aluetapahtumaan on ilmainen. Lisätietoa tapahtuman aikatauluista ja säännöistä löytyy osoitteesta www.nuorikulttuuri.fi/moves-2020

 Street tanssin SM-kilpailuihin juniorit edistyneet ryhmä tavoittelee osallistuvansa aikaisintaan keväällä 2021. SM-kilpailuihin liittyvissä asioissa lisätietoa saa FDO Finnish Dance Organization nettisivuilta fdo.fi. Muihin katutanssikilpailuihin osallistumisesta neuvotellaan erikseen tanssijoiden, ohjaajan ja seuran kesken.

 Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon sitoutumiseen kuuluvat vastuulliset seikat, joita ovat kisaamiseen liittyvät kustannukset, kuten pakolliset kisamaksut ja matkakulut ja vapaaehtoiset kisavaatehankinnat, mahdollisuus ryhmän itsenäiseen varainkeruuseen ohjaajan tuella, mahdolliset tanssituntien ulkopuoliset tapaamiset ohjaajan kanssa sekä ylimääräiset treenivuorot ryhmän kesken tai ohjaajalta tilattavissa olevat lisätreenitunnit.

Lisätietoa suoraan ohjaajalta Jonnalta.


Varusteet: mukavat ja rennot harkkavaattet, joissa on helppo liikkua sekä sisäliikuntakengät + juomapullo.
Sali: Pikkukettu
Ohjaaja: Jonna Panula (jonna.panula@gmail.com, 044 5261553)


Olen Jonna, Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin, sittemmin pohjoiseen kotiutunut, luovuuden eri kentillä häärivä taiteilijasielu. Olen harrastanut monenlaista tanssia lapsesta saakka, joten taustaa löytyy niin show- kuin discotanssistakin, mutta katutanssi on aina ollut lähimpänä sydäntäni. Täällä Rovaniemellä on tullut katutanssia tanssittua jo reilu vuosikymmen ja siinä ajassa olen ehtinyt työskentelemään monenlaisten tanssikokoonpanojen kanssa, ohjaamaan useita harrasteryhmiä sekä tuottamaan lukuisia showcase-kokonaisuuksia erilaisiin tapahtumiin. Lisäksi Street SM-kisoissa on tullut käytyä useampana vuonna ja merkittävin saavutus on SM-kultaa katutanssimuodostelmasta -09. Uusin aluevaltaus on kisaryhmien valmentaminen ja katutanssikulttuurin edistäminen Rovaniemen Tanssi RY:n hallituksen jäsenenä. Tunneillani haluan, että nautitaan yhdessä katutanssin ilosta ja pidetään hauskaa. Samalla myös pyritään oppimaan uutta ja kehittymään tanssijoina. Rohkeasti ja avoimin mielin! Nähdään street-tuntien parissa!"