Street juniorit jatko (alle 16v.)

Tunti sopii niin aloittelijoille kuin katutanssilajeja jo aiemmin harrastaneille. Tunti tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja tanssijana kehittymiseen kunkin oman taitotason mukaan. Tunnit ovat monipuolisia sisältäen lämmittelyä, eri katutanssilajeihin syventymistä, erilaisten koreografia osuuksien harjoittelua sekä tanssitaitoja kehittäviä harjoitteita venyttelyä unohtamatta. Tunneilla edetään ryhmän mukaan tanssijoiden toiveet huomioiden. Keskeistä näillä tunneilla on kuitenkin nauttia musiikin ja liikkeen tuomasta voimasta ja pitää yhdessä hauskaa!

Street juniorit edistyneet-tason tunnit tarjoavat tavoitteellisempaa ja haastavampaa harjoittelua motivoituneille ja katutanssilajeja aiemmin harrastaneille tanssijoille. Edistyneiden tunneilla keskitytään kunnon kohottamiseen, katutanssitekniikan hallitsemiseen, musikaalisuuden ja rytmin oppimiseen sekä koreografia osuuksien monipuoliseen harjoitteluun. Edistyneiden tunnit opettavat junioritanssijoille katutanssikulttuuria laajemmin ja kisamaailmaan liittyviä edellytyksiä ja periaatteita. Tunneilla myös pohditaan ja harjoitellaan yhdessä toimivaa ryhmädynamiikkaa  toisiamme kunnioittaen. Pääpaino tunneilla on aina terveellisessä liikkumisessa turvallisessa ympäristössä musiikista ja liikkeen voimasta nauttien. Tavoitteellisuudesta huolimatta tunneilla hauskanpito on aina etusijalla!

Syyskauden 2020 juniorit edistyneet tunneille voivat osallistua kaikki alle 17-vuotiaat. Ikäraja ei ole ehdoton, sillä etenkin edistyneet tunneilla taitotaso merkitsee ikää enemmän.

 Street tanssin SM-kilpailuihin juniorit edistyneet ryhmä tavoittelee osallistuvansa keväällä 2021, siksi toivotaan sitoutumista ryhmään koko kaudeksi (syys- ja kevätkausi). SM-kilpailuihin liittyvissä asioissa lisätietoa saa FDO Finnish Dance Organization nettisivuilta fdo.fi. Muihin katutanssikilpailuihin osallistumisesta neuvotellaan erikseen tanssijoiden, ohjaajan ja seuran kesken.

 Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon sitoutumiseen kuuluvat vastuulliset seikat, joita ovat kisaamiseen liittyvät kustannukset, kuten pakolliset kisamaksut ja matkakulut ja vapaaehtoiset kisavaatehankinnat, mahdollisuus ryhmän itsenäiseen varainkeruuseen ohjaajan tuella, mahdolliset tanssituntien ulkopuoliset tapaamiset ohjaajan kanssa sekä ylimääräiset treenivuorot ryhmän kesken tai ohjaajalta tilattavissa olevat lisätreenitunnit.

Lisätietoa suoraan ohjaajalta Jonnalta.

Ohjaaja: Jonna Panula (jonna.panula@gmail.com, 044 5261553)


Olen Jonna, Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin, sittemmin pohjoiseen kotiutunut, luovuuden eri kentillä häärivä taiteilijasielu. Olen harrastanut monenlaista tanssia lapsesta saakka, joten taustaa löytyy niin show- kuin discotanssistakin, mutta katutanssi on aina ollut lähimpänä sydäntäni. Täällä Rovaniemellä on tullut katutanssia tanssittua jo reilu vuosikymmen ja siinä ajassa olen ehtinyt työskentelemään monenlaisten tanssikokoonpanojen kanssa, ohjaamaan useita harrasteryhmiä sekä tuottamaan lukuisia showcase-kokonaisuuksia erilaisiin tapahtumiin. Lisäksi Street SM-kisoissa on tullut käytyä useampana vuonna ja merkittävin saavutus on SM-kultaa katutanssimuodostelmasta -09. Uusin aluevaltaus on kisaryhmien valmentaminen ja katutanssikulttuurin edistäminen valtakunnallisessa SADE ry - Street Art Dance Essentials ry järjestössä viestintä tiimin jäsenenä sekä hallituksen varajäsenenä.

Tunneillani haluan, että nautitaan yhdessä katutanssin ilosta ja pidetään hauskaa. Samalla myös pyritään oppimaan uutta ja kehittymään tanssijoina. Rohkeasti ja avoimin mielin! Nähdään street-tuntien parissa!"