Street lasten tunnilla tutustutaan katutanssin kehonkieleen, opetellaan Hip Hopin perusteita ja inspiroidutaan katutanssin kulttuurista luovuuden ja leikkimielisyyden kautta. Aikaisempaa tanssikokemusta ei vaadita ja tunneilla edetään ryhmän mukaan tanssijoiden toiveet huomioiden. Tärkeintä näillä tunneilla on pitää yhdessä hauskaa, nauttien musiikista ja tanssista.


Ohjaaja: Veera (044 215 2655) ja Camilla (045 897 4070)

Olen Jonna, Etelä-Pohjanmaalta lähtöisin, sittemmin pohjoiseen kotiutunut, luovuuden eri kentillä häärivä taiteilijasielu. Olen harrastanut monenlaista tanssia lapsesta saakka, joten taustaa löytyy niin show- kuin discotanssistakin, mutta katutanssi on aina ollut lähimpänä sydäntäni. Täällä Rovaniemellä on tullut katutanssia tanssittua jo reilu vuosikymmen ja siinä ajassa olen ehtinyt työskentelemään monenlaisten tanssikokoonpanojen kanssa, ohjaamaan useita harrasteryhmiä sekä tuottamaan lukuisia showcase-kokonaisuuksia erilaisiin tapahtumiin. Lisäksi Street SM-kisoissa on tullut käytyä useampana vuonna ja merkittävin saavutus on SM-kultaa katutanssimuodostelmasta -09. Uusin aluevaltaus on kisaryhmien valmentaminen ja katutanssikulttuurin edistäminen valtakunnallisessa SADE ry - Street Art Dance Essentials ry järjestössä viestintä tiimin jäsenenä sekä hallituksen varajäsenenä.

Tunneillani haluan, että nautitaan yhdessä katutanssin ilosta ja pidetään hauskaa. Samalla myös pyritään oppimaan uutta ja kehittymään tanssijoina. Rohkeasti ja avoimin mielin! Nähdään street-tuntien parissa!"